Anima Eterna Brugge

Anima Eterne Brugge is het orkest van dirigent, componist en multi-instrumentalist Jos Van Immerseel.

We werken als sinds 2012 samen met Anima en creëerden hun huisstijl, promotiemateriaal en website. Eind 2018 hebben we samen besloten om de website een update te geven om een veelzijdiger online aanwezigheid te maken.

We hebben daarom een custom WordPress site ontworpen en ontwikkeld, met secties voor komende concerten, projecten, nieuws, een klassieke instrumentenbibliotheek en nog veel meer …

Client

Anima Eterna Brugge

Timing

  • 2018-2021
Anima Eterna - Homepage Tablet

Anima Eterna Brugge werkt elk seizoen rond projecten – bijv. over een bepaalde componist, tijdsperiode of instrument. Voor elk project beschikken ze over een berg content; beelden, teksten, achtergrondinformatie en meer. We werkten een nieuw ontwerp uit voor de site om al die content en het rijke beeldarchief beter te laten uitkomen.

Anima Eterna - Homepage Praject page

Om de focus op de content te houden, kozen we voor een sfeervol en ondersteunend kleurenpalet; zo kreeg elke sectie een eigen identiteit.

De website draait op WordPress als content management systeem, maar werd op maat van Anima Eterna Brugge aangepast, zodat ze alle content kunnen verrijken met beeld, audio en video.

Anima Eterna - Pages
Anima Eterna - Pages

Uiteraard werd de layout aangepast ifv mobiel gebruik: zo past de site layout zich aan aan alle courante schermformaten.

Anima Eterna - Mobile Screens

Zin om samen te werken?

Vertel ons over je project

Neem contact met ons op of Of bekijk meer werk