Birdseye design is de grafische & digitale design studio van Marc Nuijten en Jozefien Daelemans. Al meer dan 10 jaar creëren we visuele oplossingen - zowel op papier als met pixels - voor een breed scala aan cliënten.

De oprichters

Marc
Nuijten

Marc Nuijten studeerde communicatie en werkte als consultant, freelance grafisch ontwerper, lector aan de hoge school en duikinstructeur.

In 2010 besloot hij zijn passie voor design te volgen en richtte hij Birdseye Design op. Als lead designer zoekt hij naar grafische en digitale oplossing voor een brede waaier aan bedrijven, organisaties en start-ups.

Marc is een veelzijdige ontwerper met veel ervaring in user experience en interface design, front-end ontwikkeling en grafisch ontwerp. Hij werkt steeds volgens de laatste web standaarden en heeft een diepgaande kennis van html, css, javascript, WordPress ontwikkeling and print design.

Jozefien
Daelemans

Jozefien is licentiaat in de beeldende kunst en werkte als illustrator, grafisch ontwerper en artdirector voor verschillende bekende Belgische vrouwenbladen.

In 2014 richtte ze Charlie Magazine op, het soort taboeloze en empowering magazine dat ze altijd al zelf had willen lezen.

Ze heeft een maandelijkse column in de Standaard en daarnaast geeft ze lezingen over gendergelijkheid en het belang van representatie in de media.

In 2019 bracht ze haar eerste boek uit: “De Naakte Waarheid” over de ongeschreven en vaak onbegrijpelijke regels waar je je blijkbaar aan moet houden als je toevallig een vrouwenlichaam hebt.

Neem contact met ons op

 • Vertel ons over je project

  Start je project

 • Onze kantoren

  Birdseye Design

  Sint-Augustinuslaan 33

  2610 Wilrijk

  @MeetDistrict

  Posthofbrug 5/6

  Berchem

 • Bel ons

  +32 (0) 485 488 387

Zin om samen te werken?

Vertel ons over je project

Neem contact met ons op of Of bekijk meer werk