The Floor is Yours

Het leven is te kort voor slechte presentaties. Iedereen die ooit eens in een vergaderruimte naar een eindeloze powerpoint heeft zitten kijken weet dit maar al te goed.

Daarom biedt The Floor is Yours trainingen, events en publicaties aan om wetenschappers en andere professionals beter en helder te leren communiceren. In de afgelopen jaren trainden ze duizenden onderzoekers en professionals in Europa en daarbuiten.

Hans en Toon vroegen ons om hen een nieuwe website te ontwikkelen om hun trainingen en activiteiten aan het publiek te presenteren en om hun digitale design te verfijnen.

Client

The Floor is Yours

Timing

  • 2020
The Floor is Yours - Homepage Hero
Digitale huisstijl

The Floor is Yours website toont informatie over workshops, trainingen, publicaties, een blog en nog veel meer… Een heleboel content om duidelijk te communiceren. Daarom kozen we voor een vriendelijke, kleurrijke en vooral heldere en duidelijke stijl.

Deze stijl werd vastgelegd in een digitale stijlgids om een consistente en herkenbare stijl doorheen de website te garanderen; dit is onmisbaar om het vertrouwen van de gebruiker te verhogen en maakt het gebruik van de website ook een heel stuk aangenamer.

The Floor is Yours - Typography

De website is een custom WordPress-site die werd uitgebreid met extra elementen om boeiende en uiteenlopende pagina layouts aan te maken. Zo bieden we de medewerkers van The Floor is Yours een handige, gebruiksvriendelijke en snelle tool om hun content te presenteren zonder daarvoor steeds beroep te doen op een webdeveloper.

The Floor is Yours - Pages
Enkele pagina-templates van de nieuwe website.

Zoals we altijd doen, werd de website ook ontwikkeld om op alle courante toestellen feilloos te werken. Dat is onmisbaar aangezien de helft van alle website verkeer via mobiele toestellen loopt.

The Floor is Yours - Mobile Screens
The Floor is Yours - homepage desktop
De volledige homepagina van de nieuwe website.

Zin om samen te werken?

Vertel ons over je project

Neem contact met ons op of Of bekijk meer werk